google-site-verification=ibU7u8LHPf1754nZ20rfVA799gQwXGLiTxLW6AosYCU
 
Kovinar-Vitanje-Texture3.jpg
 
Podjetje Kovinar d.o.o. je proizvodno podjetje s 60 letno tradicijo, katerega primarna dejavnost je utopno kovanje vseh vrst jekla (nerjavna, legirana in ogljikova) in aluminijastih zlitin, ter bakrenih in medeninastih zlitin.Naše znanje in strokovnost omogočata vroče in hladno preoblikovanje kovin, oz. utopno kovanje vseh vrst jekla (nerjavna, legirana in ogljikova jekla) in aluminijevih zlitin. Velikost / teža naših produktov je med 0,05 kg in 9 kg. Ob primarni dejavnosti utopnega kovanja Vam lahko ponudimo še celostne tehnične rešitve.
Naši izdelki so prisotni v naslednjih gospodarskih panogah:
  • Elektro industrija;
  • Avto-moto industrija;
  • Dvižni sistemi;
  • Kmetijska mehanizacija;
  • Medicina;
  • Senčni sistemi;
  • Železnice in vlaki;
  • Strojegradnja itd.
Storitev utopnega kovanja izvajamo v veliki večini za trg centralne, zahodne in severne Evrope, naši izdelki se izvažajo predvsem v Nemčijo, Avstrijo, Belgijo, Finsko, Švica, Nizozemsko in Češko. Delež izvoza v naši realizaciji znaša preko 95%.Na tržišču je podjetje Kovinar d.o.o. znano predvsem po kvaliteti, zanesljivosti, strokovnosti, odzivnosti in kratkih dobavnih rokih. Vsi naši izdelki so narejeni v skladu s certifikatom kakovosti ISO9001.
Kovinar-Vitanje-Texture3.jpg
Kvalitetno in inovativno preoblikovanje aluminija in jekla z metodo utopnega kovanja širom različnih gospodarskih panog že vse od leta 1959.
 
Kovinar-Vitanje-Kovanje-Jekla.jpg
Podjetje Kovinar, d. o. o., je proizvodno podjetje s 60-letno tradicijo, katerega primarna dejavnost je utopno kovanje vseh vrst jekla (nerjavna, legirana in ogljikova) in aluminijastih zlitin ter bakrenih in medeninastih zlitin. Kovinar Vitanje d.o.o. je v zadnjih letih hitro razvijajoč se gospodarski subjekt, ki spretno posluje v zelo konkurenčni panogi. Dejstvo je, da podjetje konstantno išče možnosti, kako izboljšati ponudbo za naše obstoječe in potencialne stranke, s pomočjo sodobnih in inovativnih tehnoloških procesov.
Ikona1.jpg
Zavezanost k zaposlenim
V podjetju je trenutno zaposlenih 60 ljudi. Politika podjetja daje velik poudarek na zaposlene, saj želimo nadgrajevati medsebojne odnose, stimuliramo in nagrajujemo nadpovprečno zalaganje na delovnem mestu in zagotavljamo prijetno delovno okolje.
Ikona2.jpg
Zavezanost h kakovosti
Od leta 2009 uspešno opravljamo letne presoje za certifikat kakovosti ISO 9001. Ravnanje v skladu s sistemom za kakovost ISO 9001:2015 je za nas zelo pomembno!
Zavezanost k naravi
Ikon3.jpg
V naslednjih letih stremimo tudi k tem, da pridobimo certifikat ISO 14001, ki je mednarodni standard za sisteme ravnanja z okoljem, saj se zavedamo, da sta naša narava in okolje minljiva.
Želimo minimizirati vpliv našega podjetja nanj ter s tem zagotoviti boljše in prijaznejše okolje za prebivalce v okolici in čistejšo prihodnost naših potomcev. investicij, z namenom zavezanosti k naravi.
 
 
Kovinar-Vitanje-Notranjost.jpg

T: 00 386 (0)3 757 46 10

F: 00 386 (0)3 757 46 23

E: info@kovinar.net

S: www.kovinar.net

Prosimo, da izpolnite podatke:

Uspešno!